Låt barnen upptäcka med Hurtigrutens Young Explorers-program

Nu händer det spännande saker ombord på MS Finnmarken, Hurtigrutens utvalda fartyg för de yngre som seglar längs norska kusten. För nyfikna och aktiva äventyrare i åldrarna 7-13 år erbjuder Hurtigruten aktivitets program, Young Explorers.

Young Explorerprogram kommer även att erbjudas ombord på MS Midnatsol i Antarktis, oktober 2018 - mars 2019 och på Hurtgirutens nya fartyg: MS Roald Amundsen och MS Fridtjof Nansen. Mer information kommer  . . .

Locka fram äventyraren i alla barn! 

Nu kommer garanterat ingen att ha långtråkigt ombord. De yngre gästerna har möjligt att utforska norska kusten på ett aktivt och underhållande sätt. Att vara med som en Young Explorers är kostnadsfritt och erbjuds på MS Finnmarken, det mest barnvänliga fartyget i Hurtigrutens flotta. Här finns lekrum, pool, jacuzzi och samlingsrum som kan användas i samband med olika aktiviteter och upptåg.

Young-Explorers-programmet lockar fram barnens äventyrslusta. Det viktiga är att barnen ska ha kul samtidigt som de får lära sig mer om miljö, natur och djur. De får också möjlighet att träffa andra barn ombord under spännande aktiviteter som roliga quiz, smaka på norsk mat eller lära sig att sätta upp ett tält.


Vad får barnen uppleva och upptäcka?

Young Explorers håller barnen aktiva och nyfikna. Under resans gång får barnen en större förståelse för naturen, klimatet och kulturen som passerar och de får lära sig mer om djurlivet längs kusten, den norska historien och lära känna berömda upptäckare. Varje dag arrangeras aktiviteter ombord och de kommer även att få möjlighet att prova på lokal mat. Ombord finns särskilda ledare som pratar norska, engelska och tyska. De planerar och organiserar alla aktiviteter och målet är att barnen ska ha roligt medan de lär sig nya saker och samtidigt trigga sin äventyrslust.

Young Explorer - Exempel på programmet:

  • Dagliga temaaktiviteter ombord med fokus på unga upptäckare/utforskare
  • Utflykter och aktiviteter, där miljön står i centrum, till exempel en strandstädning (planeras in under sommaren, en per klassisk rundtur) i samarbete med Hurtigruten Foundation.
  • I aktivitetsboken kan barnen rita och skriva ned vad de har upplevt och sett under dagen. Kanske har vi sett någon speciell fågel, djur eller ett känt landmärke
  • Varje dag är det samling för Young-Explorers för att prata om dagens tema
  • Tips på barnvänliga aktiviteter i land för den som vill utforska på egen hand

 

Barn och ungdomar 7-13 år

När du har kommit ombord får du mer information om programmet och hur det fungerar. Varje dag presenteras sedan dagens aktiviteter och tema. Du behöver inte anmäla dig i förväg till programmet, det går bra att göra ombord. I de flesta fall, för de flesta barn så behöver inte en förälder (eller annan vuxen person) att följa med. Aktivitetsledarna som pratar engelska eller skandinaviskt språk tar hand om gänget. Är det många barn ombord eller väldigt stor spridning på ålder, så kan du som förälder få en fråga att följa med.

Young Explorers-programmet är gratis för barn. Ta kontakt med oss för att boka din resa ombord på MS Finnmarken eller någon av resorna till Arktis/Antarktis.

 

 

BOKA DIN RESA
Hytter för familjer

Hytter för familjer

Ombord på fartygen finns ett begränsat antal 3 eller 4-bädds hytter. De blir snabbt fullbokade så vänta inte med att boka din resa. Det går även fint att boka 2 angränsande 2-bädds hytter.

Bilden avser en utsides 4-bäddshytt.
Bädd 3 och 4 är alltid i överslaf.

MS Finnmarken

MS Finnmarken

MS Finnmarken är det enda av Hurtigrutens fartyg som har både pool och jacuzzi på däck.

MS Finnmarken är inredd i samma Art Deco-stil som var modern då den ursprungliga MS Finnmarken byggdes år 1912.

Bokningsförfrågan Hurtigruten

Välkommen att göra en förfrågan på ovanstående resa med Hurtigruten. Våra experter på Hurtigruten kommer inom kort återkoppla till dig med ett komplett erbjudande.

Självklart kan du också ringa oss på 054-10 24 05.

DIN VALDA RESA MED HURTIGRUTEN:
ÖNSKAT AVRESEDATUM
Från *
Till
Antal vuxna
Antal barn
Vuxen 1: 
Vuxen 2: 
ÖNSKEMÅL OM TYP AV HYTT
 Svit  Utsideshytt(fönster)  Insideshytt
ÖNSKAS FLYG I ANSLUTNING TILL KRYSSNINGEN
 JA  NEJ
ÖNSKAS HOTELL FÖRE ELLER EFTER RESAN MED HURTIGRUTEN
JA före resan JA efter resan NEJ
BIL MED OMBORD
JA NEJ
ÖVRIGT

Genom att fylla i särskilda kategorier av personuppgifter, såsom hälsa, handikapp eller liknande känsliga uppgifter ger du ditt uttryckliga samtycke till att Bengt-Martins AB behandlar dessa uppgifter tills du ber oss radera dem eller återkallar ditt samtycke.
FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
MOBILTELEFON *
E-POST *
POSTNUMMER *
POSTORT *
ADRESS *
Jag vill gärna ha erbjudande och nyhetsbrev om att resa med Hurtigruten * Ja Nej

HUR HITTADE DU TILL HURTIGRUTEN.BENGT-MARTINS.SE?
annons i dags/kvällspress
annons på internet
genom sökmotor på internet, tex google
tips från vänner och bekanta
annat (fyll i nedan)