Förboka vinpaket hemifrån

För att förgylla din resa och för en ännu bekvämare semester, så kan du redan hemifrån förboka ditt vinpaket. I paketet ingår en flaska per middag under din resa med Hurtigruten. Noggrant utvalda viner för att passa till kvällens meny och till dig som gäst. Du kan välja på vinpaket med husetsviner eller ett paket där du har större valfrihet för att själv anpassa kvällens vin till din middag.

Vinpaket - Förbokas hemifrån   
  Bergen - Bergen (11 nätter) Bergen - Kirkenes (6 nätter) Kirkenes - Bergen (5 nätter)
Vinpaket - Fartygets val 5 440 kr  2 967 kr 2 473 kr
Fartygets val - Husets vin: Ett introduktionspaket med excellenta kvalitetsviner.
Bland annat finner du här ett rosévin och Hurtigrutens eget röda & vita vin.   
Vinpaket - Superior 6 467 kr 3 527 kr 2 940 kr
Vinpaketet där du har ett större urval av kvalitetsviner att välja på till middagen. Du kan fritt välja bland flertal viner. Här finns ett ruval av mousserande, vita, rose och rödaviner från kända vin distrikt runt om i världen, som Bourgougne, Piemonte, Bordeaux och Rioja.   
Vinpaket - Premium 11 185   6 099 kr 5 085 kr
Vinpaketet för sig som verkligen uppskattar ett vin av toppklass. Här finns ett urval viner "top of the range" från exklusiva producenter från hela världen med distrikt som Champagne, Shassagne-Montrachet och andra högkvalitativa distrikt.   

Priser uppdaterade 181017 med reservation för ev förändring
Varje vinpaket innehåller en flaska vin per middag
Är det en kväll där du inte önskar att dricka hela din vinflaska till middagen, så går det fint att ta med sig ett glas av din flaska och tex njuta den i panoramasalongen efter middagen.


Kontakta din säljare för hjälp att boka ditt vinpaket inför din resa med Hurtigruten