Träffa Hurtigruten i en stad nära dig

Kampanjerbjudande och prata med oss hemma i din stad!

Under hösten tar vi med oss experter från Hurtigruten och reser ut i landet för att träffa dig. Vi kommer att berätta om världens vackraste sjöresa och ta dig med på en visuell resa längs den norska kusten. Självklart kan du även ställa frågor om Hurtigruntes resor i exotiska farvatten som Svalbard, Grönland och Antarktis.

Vi kommer att vara på plats i Resias butiker på utvalda datum eller erbjuda en inspirerande kvällsföreläsning. Vår representant från Hurtigruten är expert och kan svara på alla dina frågor och funderingar om hur det är att resa med Hurtigruten, både längs norska kusten och till Arktis & Antarktis. Självklart berättar han även mer om pågående kampanjerbjudande!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så är du säker på att få information så snart alla datum är spikade

24 oktober - Visby

Hurtigrutenafton:
Kom och träffa representant från Hurtigruten.
Besök hos Resia i Visby

När: Onsdag 24 oktober
Tid: kl 18.30
Plats: Donners Eventhall, Donners plats 6
Entré: 75:- inkl kaffe & kaka

Föranmälan obligatorisk, senast 19 oktober. Förköp hos Resia Gotland Östercentrum. Har du frågor är du välkommen att ringa: 0498 - 25 76 70

25 oktober - Stockholm

Butiksdag:
Kom och träffa representant från Hurtigruten och prata med oss i butiken.

När: Torsdag 25 oktober
Tid: 13.00 - 17.00
Plats: Resia Stockholm, Sveavägen 16

Ingen föranmälan behövs. Har du frågor är du välkommen att ringa direkt till Resiabutiken i Stockholm på telefon: 08 - 402 68 20

26 oktober - Norrköping

Butiksdag:
Kom och träffa representant från Hurtigruten hos Resia i Norrköping.

När: Fredag den 26 oktober
Tid: 11.00 - 14.30
Föreläsning i butiken kl 11.00 och 13.00
Reisa bjuder på kaffe & kaka

Föranmälan obligatorisk till föreläsningarna, med namn och mobil till norrkoping@resia.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa: 011-19 70 10

Viktig information angående anmälan:


Butiksdag:
För att komma och prata med oss i butiken krävs inte någon föranmälan, men i många butiker har vi även möjlighet att erbjuda en föreläsning och här är det oftast en föranmälan, se respektive butik och dag. Du är varmt välkommen in i butiken på ordinarie öppettider, eller under de specificerade tider som Hurtigrutens expert finns på plats i butiken.
Du kan ställa dina frågor, lyssna på inspirerande information och få svar på allt det du funderar på, hur det är att resa med Hurtigruten.

Hurtigrutenafton/Butiksdag med föreläsning: - Kom och låt dig inspireras
Se respektive stad ovan, för information om tider och plats. Ev pris presenteras ovan. Priset på aktiviteten kan variera beroende på vad som bjuds att förtära.

VIKTIGT att föranmäla till alla kvällsaktiviteter/föreläsningar eller Webinar, då antalet platser är begränsade. Du betalar din eventuella entré innan kvällen till respektive Resiakontor. Anmälan är bindande, skulle du bli sjuk eller få förhinder kan du lämna din plats till en god vän eller granne. Ingen återbetalning