Lissabon till Amsterdam i vår!

Följ med på en magisk vårresa längs Europas västkust. Fantastiska hamnar med historiska platser, storslagna kuststräckor och du får uppleva många av Unescos Världsarv längs kusten. Resan startar längs Portugals dramatiska kust och tar dig norrut via Spanien, Frankrike innan äventyret avslutar i Nederländerna. Du kan ta del av en rikt utflyktsprogram med allt från vinprovningar, naturupplevelser och båtutflykter.

Passa gärna på att lägga tid för att utforska legendariska Lissabon innan avresa med MS Midnatsol. God mat, vackra stränder, och historiska platser som Baskiens huvudstad med Guggenheimmuseet, Dolda pärlor i Frankrike som ön Belle-île berömd för sin natur och skönhet som inspirerat kontsnärer och författare genom flera århundranden. Planera även in tid att upptäcka Amsterdam, en stad på kanaler och en unik charm med intressant historia och mängder av cafeér av innan du reser hem igen.

Specialpris - Endast hos oss - från 14.990kr/person

Fartyg: MS Midnatsol
Kryssning: 10 dagar
Avresa 2019: 14 april

Spanning på det marinalivet i Biscayabukten. Foto: Karsten Bidstrup


Magiska och charmiga Belle- ile, en lbortglömd pärla. Foto: Karsten Bidstrup

Lissabon till Amsterdam Exempel på dagens höjdpunkter 
Dag 1 Avresa från Lissabon Välkommen till en av världens äldsta städer - Staden på sju kullar, härifrån kommer de stora upptäckarna som Casco da Gama och Ferdinand Magellan. Missa inte att besöka två Unesci-listade sevärdheter: Fästningstornet Torre de Belém och klostrer Mosteiro dos Jerónimos.
2 Leixóes/Porto Idag blir det ett besök i portvinets hemstad, antik hamnstad med arkitektur från Barocktiden och kyrkor med spektakulär interiör.
3 Vigo Hav, sol och tapas på vår resa mot Vigo passerar vi enastående skärgår inklusive Cíesöarna, som är en del av berömd nationalpark. Idag finns möjligheter att boak utflykt til "gudarnas öar", promenera genom Parque del Cazstros botaniska trädgprd eller helt enkelt koppla av på en vacker strand.
4 A Coruna Här har Fenicier, kelter och romare levt och tagit nytta av den skyddade hamnen. Vi kommer passera det 55 m höga Herkulestornet, den äldsa romerska fyr i bruk. A Coruna är en plats rik på historia och spännande kultur.
5 Bilbao Hjärtat av Baskien. En spännande blandning av baskisk kultur och ny arkitektur. Guggenheimmuseét är ett måste för den konstintresserade. I gamla stan möter du traditionell atmosfär med charmiga smågator och stadens marknad. Utforska på egen hand eller välj till en utflykt från utflyktsprogrammet.
6 Till sjöss På vägen till Frankrike korsas Biscaybukten. Njut av den salta luften, spana efter fåglar och marina däggdjur. ta del av spännande och intressanta föreläsningar.
7 Belle-Île En av Frankrikes vackraste öar, en väl bevarad hemligt som det är dags att upptäcka. Fantastiska klippor, pittoreska kustbyar med pastellfärgade hus. En ö som inbjuder till vandringar och utflykter.
8 Engelska kanalen och Doverkanalen En dag till sjöss där fartyget tar dig genom Engelska kanalen, farleden som förbinder Nordsjön med Atlanten. Njut av utsikten i panoramasalongen, ta del av föreläsningar.
9 Dunkerque "Dun" betyder sandyn på flamländska och orkar du gå upp för trapporna till klockstapeln belönas du med en fantastisk utsikt över staden, hamnen och kusten. Ta del av historien "undret vid Dundkerque" där 340 000 brittiska soldater evakuerades på bara några dagar.
10 Amsterdam En lite fiskeby som utvecklats till en av världens mest betydelsefulla kulturstäder. Beskåda stiliga patricierhus, strosa längs kanalerna, ta en kaffe på någon av stadens cafeér eller besök ett av alla konstmuseer. Här avslutas resan, planera gärna in att stanna någon dag extra.
Var uppmärksam på att alla explorerturer kan få programändringar om väderförhållande gör det nödvändigt.


I paketet ingår:
- Expeditionskryssning i vald hyttkategori inkl helpension
- En vind och vattenavstöttande jacka, som du sen får ta med dig hem
- Landstigningar med Polarcirkelbåtar, aktiviteter ombord och på land
- Erfaret expeditionsteam (engelsktalande) som håller dagliga föredrag, samt deltager i alla landstigningar och aktiviteter ombord.
- Kaffe och te ombord

Lissabon till Amsterdam 2019 (CENMSEUR1902)
Kategori Dubbelhytt - Pris hos Bengt-Martins Enkelhytt
Insideshytt (I) - Basic
fr 14 990 fr 21 080
Utsides - skymd sikt/ventilfönster (L) - Basic fr 15 990  
Insideshytt (I) - Select fr 17 780  
Utisdeshytt - Skymd sikt (J) - Select fr 19 255 fr 22 555 
Utsideshytt - Fri sikt (N) - Select
fr 19 890 fr 23 190 
Utsideshytt - Promenaddäck (P) - Select
fr 21 470 fr 24 765 
Utsideshytt - Övre däck (U) - Select
fr 23 050 fr 26 350 
Minisvit (Q2), dubbelsäng
fr 27 805  
Expeditionsvit (MG), dubbelsäng fr 35 695  
Fler hyttalternativ finns, fråga din säljare om aktuella prisuppgifter och ledig kapacitet
 
Ovanstående priser är uppdaterade 190102 och är ett specialpris som endast finns att boka hos Bengt-Martins. Antal hytter är begränsade och kan bokas senast 18 februari 2019.


Tillkommer: Flygresan till Lissabon och hem från Amsterdam från vald destination, rese- och avbeställningsförsäkring, valfria utflykter och dricks. Vi hjälper självklart till med hela resan.

Vi rekommenderar dig även att boka till utflyktspaket, 1-2 hotellnätter före eller efter kryssningen för att hinna se och njuta av Lissabon före respektive Amsterdam efter din kryssning.

Möjliga tillval:   
Flygpaket - Prisexempel Avresa från Stockholm eller Köpenhamn till Lissabon resp. från Amsterdam inkl transfer från 4.490kr  
       
 Före & efter:   Dubbelrum Enkelrum
Upptäck Lissabon 1 natt på hotell, 13-14 april, inkl frukost.
3 timmars guidad stadstur som avslutas med transfer till fartyget
fr 1 345 fr 1 916
Upptäck Amsterdam 1 natt på hotell , 23-24 april inkl frukost
3 timmars guidad stadstur som avslutas vid hotellet
fr 2 119 fr 3 490
Meddela din kryssningsspecialist redan vid bokningstillfället när du önskar att avresa respektive flyga hem, så skapar vi det bästa paketet till dig för din resa.Strosa och möt våren i Amsterdam. Foto: Andrea Klaussner

BOKA DIN RESA

Bokningsförfrågan Hurtigruten

Välkommen att göra en förfrågan på ovanstående resa med Hurtigruten. Våra experter på Hurtigruten kommer inom kort återkoppla till dig med ett komplett erbjudande.

Självklart kan du också ringa oss på 054-10 24 05.

DIN VALDA RESA MED HURTIGRUTEN:
ÖNSKAT AVRESEDATUM
Från *
Till
Antal vuxna
Antal barn
Vuxen 1: 
Vuxen 2: 
ÖNSKEMÅL OM TYP AV HYTT
 Svit  Utsideshytt(fönster)  Insideshytt
ÖNSKAS FLYG I ANSLUTNING TILL KRYSSNINGEN
 JA  NEJ
ÖNSKAS HOTELL FÖRE ELLER EFTER RESAN MED HURTIGRUTEN
JA före resan JA efter resan NEJ
BIL MED OMBORD
JA NEJ
ÖVRIGT

Genom att fylla i särskilda kategorier av personuppgifter, såsom hälsa, handikapp eller liknande känsliga uppgifter ger du ditt uttryckliga samtycke till att Bengt-Martins AB behandlar dessa uppgifter tills du ber oss radera dem eller återkallar ditt samtycke.
FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
MOBILTELEFON *
E-POST *
POSTNUMMER *
POSTORT *
ADRESS *
Jag vill gärna ha erbjudande och nyhetsbrev om att resa med Hurtigruten * Ja Nej

HUR HITTADE DU TILL HURTIGRUTEN.BENGT-MARTINS.SE?
annons i dags/kvällspress
annons på internet
genom sökmotor på internet, tex google
tips från vänner och bekanta
annat (fyll i nedan)