Kom och lyssna - Resor till Antarktis

Kampanjerbjudande och lyssna på inspirerande föreläsning!

Under september tar vi med oss en expert från Hurtigruten och reser ut i landet för att träffa dig. Nicklas från Hurtigruten har själv varit till Antarktis och berättar om sin resa, hur det är att besöka denna unika plats där få har varit före dig. Han berättar om hur det går till vid utflykter och landstigningar, hur det är att bo ombord på ett fartyg och visar bilder från ett mäktigt landskap med ett enormt spännande och rikt djurliv

Alla våra föreläsningar har varit välbesökta så därför har vi satt in ett extra tillfälle den 25 september i Stockholm. Vår representant från Hurtigruten är expert och kan svara på alla dina frågor och funderingar om hur det är att resa med Hurtigruten till Antarktis. Självklart berättar han även mer om pågående kampanjerbjudande - Flygresan på köpet!

Boka din plats redan idag - antalet platser är begränsade

25 september - Stockholm

Inspireras av att resa tilll Antarktis:
Kom och träffa representant från Hurtigruten och prata med oss i butiken. Inspirerande föreläsning med bildvisning, ca 45 minuter med möjlighet att ställa frågor efter föreläsning.
Butiken håller unikt öppet för anmälda deltagare utanför ord. öppettid.

När: Tisdagen 25 september
Tid: kl 19.00 till ca 21.00
Förtäring: Kaffe & kaka
Plats: Resia Stockholm, Sveavägen 16

Föranmälan är obligatorisk, antalet platser är begränsade.
Du anmäler dig via länken till höger (klicka på den röda pilen).
Har du frågor, välkommen att ringa till Resiabutiken i Stockholm på telefon: 08 - 402 68 20

Viktig information angående anmälan:

Kvällsevent eller butiksdag med föreläsning: - Kom och låt dig inspireras
Se respektive stad ovan, för information om tider och plats. Ev pris presenteras ovan. Priset på aktiviteten kan variera beroende på vad som bjuds att förtära.

VIKTIGT att föranmäla till alla kvällsaktiviteter/föreläsningar, då antalet platser är begränsade. Du betalar din eventuella entré innan kvällen till respektive Resiakontor. Anmälan är bindande, skulle du bli sjuk eller få förhinder kan du lämna din plats till en god vän eller granne. Ingen återbetalning. Vi är alltid tacksamma om du hör av dig om du har fått förhinder.